Jag håller koll på en del webb-tv-serier om handarbete. En av dem är Stichless TV och senaste avsnittet handlade om en 60-talsinprirerad klänning:

//www.youtube.com/embed/-svkpuP6ey0?rel=0

Jag insåg att jag hade det perfekta tyget för detta så jag köpte mönstret och sydde en klänning direkt. Några ändringar och några fel gjorde jag men bra blev det. Pricken över i blev skärpet jag köpte idag. Kommer troligen att sy dit ett par fickor också.

I’m watching some online video series about crafts. One of them is Stichless TV and the latest episode was about a 60-insprirerad dress.

I realized I had the perfect fabric for this so I bought the pattern and sewed a dress right away. A few changes and some errors, I did but it turned out good. The finishing touch was the belt I bought today. Will probably sew a few pockets too.