Det har tagit ett tag, men nu har jag blivit med Husqvarna Freja. Maskinen är i mycket gott skick, lådorna i betydligt sämre. Därför koncentrerar jag mig på maskinen just nu.

Inga toppenbilder, men fotografen kommer säkert att ta sig an den senare. Serienumret är 444850. När jag funderade på det så insåg jag att jag hade ett behov av att namnge dekoren. Freja har flera olika dekorer och den här har liksom en ram av små gröna och röda cirklar längs kanten på hela maskinen. Vi hqv-entusiaster borde hitta på bra och beskrivande namn!

Hon syr (med ett namn som Freja så måste det väl vara en hon?), men inte särskilt bra än, så jag behöver fippla med inställningar och se till att jag har fungerande nålar. Schmetz 110 ska tydligen funka, men jag har inte tagit reda på var man köper dem än.

För att få plats med den här skönheten var jag tvungen att sälja min Solidar. Tack och lov hittade jag en bra köpare så den maskinen kommer att få ett bra hem!