Jag har sytt två gympapåsar till barnen (här är bild på den ena) och det uppmärksammande Joakim och var intresserad. Nu gjorde jag så att jag tog 4 tyger jag hade (kraftigare vävd bomull) och sydde 4!

Den gula längst till höger med katt-applikationen är en present. Grundtyget är en loppis-stuv och applikationen av en f.d. duk.

De andra är helt enkelt till salu och Joakim har första tjing. Den bruna är en omsydd gardin, den randiga är en blogg-tävlingsvinst och den blågrön-blommiga är en loppis-stuv. Snoddarna är stickade på omärkt garn köpt på loppisar, det är syntet eller syntet-ull-blandning. Alla är tvättade en gång i 40 grader. Måtten är ca 50×50 cm.

Vad garanterar jag?
En gympapåse sydd och stickad av mig, med skavanker både här och där. Jag är den ständige nybörjaren. Fler bilder på modellen ser du här. De två jag gjorde åt barnen syddes i mars i år och har använts resterande delen av terminen – de är fortfarande rena och hela.

Helst vill jag att du hämtar den om du vill köpa så att du själv ser precis hur välsydd den är, men kan tänka mig att skicka den och du skickar tillbaka den (och står för portot) om du inte vill ha. Påsarna säljs av mig privat.

Pris: 120 + porto

Intresserade lämnar en kommentar med kontaktuppgift (och vilken ni är intresserad av). Sen väntar vi på att Joakim ska läsa och välja om han vill köpa eller inte. Sen hör jag av mig till nästa i tur. Intresseanmälan är förståss inte bindande. Slutdatum är när alla tre är sålda.

Är du intresserad av att köpa andra hemsydda påsar och väskor så ta en titt på Epla.se där hittar man jättefina grejer i vitt skilja prisnivåer.