Man kan köpa nya drivremmar på E-bay, men jag ville inte vänta utan använde en nylonlina vilket inte funkade så bra eftersom den bara gled. Då fick jag för mig att tejpa runt nylånlinan med silvertejp och det funkade utmärkt. Så pilen visar min drivrem av silvertejp. När jag skulle spola undertråd insåg jag att det saknades en gummipackning runt det lilla drivhjulet. Men jag behövde inte misströsta alls eftersom jag snabbt förstod att hjulet var lika stort som ett legohjul så upp till legolådorna och leta rätt på ett däck. Det passade utmärkt som synes i ringen.

Efter lite provkörande lyckades jag tillsist sy en liten barnväska:

Puh! Jag fick riktigt koncentrera mig på att trampa rätt och styra samtidigt, verkligen inte så det är väl därför sommarna blev så otroligt snea. Det spelar ingen roll för jag är nöjd ändå – inte många kan skryta med att de kan sy på en 96 år gammal symaskin.