Det var många år sedan sist, men i helgen var jag äntligen på syfestivalen! Träffade min kompis Jenny (www.anjalu.se), gick en “sy-trosa-kurs” hos LG-tyger och handlade lite. Visst fanns det mycket att handla, men inte mycket till fyndpriser. Det där med priser är förståss relativt, halva priset är ju fynd – fast ibland tycker jag att ordinarie priser är 4 gånger för högt….

Nåja, totalsumman för mina inköp var rätt hög och det var förfärligt tungt att ta med hem på tågen 😉

Garnet är tunnt entrådigt ullgarn och kommer att bli något skönt klädesplagg som ska stickas på…. hmmm… passapen kanske?

Ja just det, passade på att fråga Janome-försäljaren om deras maskin 712T, men han var måttligt intresserad. Ryckte bara på axlarna och sa att företaget hade hundratals maskiner och han kände inte till alla.