När jag såg den här tygstuven kände jag direkt att den skulle kunna bli en fin duk. Då hade jag inget svart bomullsväv hemma så det blev liggande. Under hösten satte jag igång. Till en början gick det bra, riktigt bra. Men när jag skulle kvilta ihop den gick det sämre. Jag är total nybörjare och självlärd…

Plus: På avstånd är den riktigt snygg. Färger och kombination blev supersnyggt. Jag gillar sättet att utgå igrån ett vackert stormönstrat tyg.. Den randiga ramen är sytt av remsor av enfärgade tyger.

Minus: Jag tog för tjockt mellanlägg. Valde en söm som inte riktigt passade till att sy fast kantbanded med (tack och lov i svart så det syns knappt). Frihandskviltningen på de blåa fälten blev INTE snygga. Hade lite svårt att få till helt rätt trådspänning för jag hade blå övertråd och svart undertråd (för baksidan är svart).